Administratieve dienstverlening

Kage Consult! biedt een breed pakket aan diensten aan op financieel, administratief en fiscaal gebied. Onze ruime ervaring zorgt voor een hoge mate van deskundigheid met als resultaat een uitstekende dienstverlening.

Administratie & advies

Onder deze rubriek treft u de diverse diensten aan met betrekking tot uw financiële administratie, omzetbelasting, loon- en salarisadministratie, inkomstenbelasting, jaarrekening, publicatiestukken Kamer van Koophandel, vennootschapsbelasting, dividendbelasting en advies.

Oftewel bijna te veel om op te noemen, maar wel zeer relevant voor u als ondernemer. Kage neemt de zorg voor uw administratie graag van u over en zal u met toepasbare adviezen op fiscaal, financieel en economisch terrein van dienst zijn. Lees verder…

Interim management & control

Onder interim wordt verstaan tijdelijke ondersteuning op hoog niveau. Zowel op het gebied van management als control zijn wij u hier graag van dienst. Kage beschikt over de noodzakelijke ervaring om uw organisatie te ‘managen’ en om u weer ‘in control’ te krijgen.

Interim management betreft het vervangen of aanvullen van uw management team. Dit kan zijn dat u gewoonweg de behoefte heeft aan een tijdelijke uitbreiding van uw management vanwege ontwikkelingen binnen uw bedrijf, maar ook voor crisis-management bent u bij Kage aan het juiste adres.

Interim control staat voor de tijdelijke vervanging van uw controller of financieel leidinggevende. Of dit vanwege ziekte, vakantie of ontslag is doet niet ter zake. Kage kan u direct uit de brand helpen, zodat u de grip op het financiële aspect van uw onderneming niet verliest. Lees verder…

Detachering administratief

Het bijwerken van de financiële administratie bij u op kantoor is één van de diensten die onder deze rubriek vallen. Echter de dienstverlening gaat verder. Feitelijk haalt u een (extra) administratieve kracht in huis die alle voorkomende werkzaamheden voor u kan verrichten.

Zowel permanent als tijdelijk inzetbaar, waarbij flexibiliteit gegarandeerd wordt. U bepaalt wat er moet gebeuren en wanneer. Uiteraard tegen het scherpst mogelijke tarief. Lees verder…

Accounting services

Hieronder treft u een breed pakket aan diensten aan die als min of meer afzonderlijke services kunnen worden gezien. Te denken valt aan het opstellen van financiële rapportages en prognoses (al dan niet ten behoeve van uw bankier), uitvoeren van debiteurenbeheer of het ondersteunen bij financieringsaanvragen en investeringsbeslissingen.

Zoals voor al onze diensten geldt worden ook de accounting services tegen de scherpst mogelijke tarieven aangeboden, waarbij de kwaliteit en tijdigheid van de dienstverlening voorop staan. Lees verder…