Uw financiële administratie uitbesteden

Uw financiële administratie uitbesteden

Wat kan Kage Consult! Voor u betekenen ten aanzien van het uitbesteden van uw financiële administratie?

Het antwoord is veel, maar niet alles. Wij vinden dat u als ondernemer ook uw eigen verantwoordelijkheid heeft en moet nemen ten aanzien van de administratie, maar graag nemen wij een groot deel van de werkzaamheden en daarmee de zorgen voor u uit handen.

Afhankelijk van de omvang van uw organisatie kan uw financiële administratie door ons verzorgd worden via onze eigen software op ons kantoor in Oldenzaal of via uw (online) software, desgewenst bij u op locatie. Dit betreft in hoofdzaken het verwerken van de financiële bescheiden, waaronder bankafschriften, inkoopfacturen en verkoopfacturen, maar ook het verzorgen van de BTW aangifte.

U als ondernemer blijft verantwoordelijk voor de in- en verkopen, het betalingsverkeer, waaronder ook het innen van uw vorderingen en een adequate en volledige aanlevering van de benodigde stukken. Naast het verwerken van de stukken staan wij u ook graag bij met ad hoc vragen, uitdagingen en situaties ten aanzien van de bedrijfsvoering of administratie.

Op basis van een goede afstemming van de te verrichten werkzaamheden kan Kage u een vaste prijs aanbieden voor het verwerken van uw financiële administratie. Mocht de jaarafsluiting ook uitgevoerd moeten worden dan kunnen wij dit uiteraard ook aansluitend prima en voordelig voor u verzorgen. Via deze website kunt u direct een offerte aanvragen, wacht niet langer!