Het is tijd voor actie!

Actie bij Kage

U betaalt toch niet te veel voor uw accountant!

Onze slogan ‘u betaalt toch niet teveel voor uw accountant’ is nog altijd actueel. Vele ondernemers zitten bij een (groot) accountantskantoor en worden daar geconfronteerd met forse tarieven. Bij Kage heeft u echter wel de expertise en ervaring, maar hoeft u niet de hoofdprijs te betalen.

Juist in deze tijd van prijsstijgingen is het verstandig uw kosten nog eens goed onder de aandacht te brengen. Ook de kosten voor uw financiële administratie en belastingen kunnen omlaag.

Wanneer u twijfelt willen wij graag een eerlijke beoordeling maken van uw administratie- en advieskosten. Uiteraard geheel vrijblijvend, zodat u in ieder geval zeker weet dat u niet teveel betaalt voor uw accountant!

ACTIE

Naast onze concurrerende tarieven verwelkomen wij nieuwe klanten met
€ 100,- korting op de eerste factuur

Bent u al klant en wilt u ook €100,- korting, bezorg ons een nieuwe klant uit uw relatienetwerk en u ontvangt de korting allebei.

Dat is uw eerste voordeel via onze actie, nu is het tijd dat u actie neemt en ook profiteert van deze scherpe aanbieding. Deze actie loopt vanaf november 2022 tot en met november 2023.

Vraag direct een offerte aan!

DGA veel voordeel bij Kage

Als directeur grootaandeelhouder bent u bij Kage aan het juiste adres. Vanwege de ruime accountancy ervaring (sinds 1996) is Kage de specialist ten aanzien van het samenstellen van jaarrekeningen en bijbehorende dienstverlening, inclusief de belastingaangiften.

Omdat wij gespecialiseerd zijn in zogenaamde ‘kleine rechtspersonen’ is Kage juist voor deze groep ondernemers extra interessant. Het is namelijk juist de DGA die vaak teveel betaalt voor de financiële dienstverlening.

Een voorbeeld is dat Kage voor de jaarafsluiting en alle bijkomende werkzaamheden in 1 factuur met u zal afrekenen. Dit bespaart u een hoop frustratie door niet (bijna) iedere maand een rekening te krijgen en zorgt ook voor duidelijkheid omtrent de kosten. Kage garandeert u een betere prijs en hogere klanttevredenheid dan bij uw huidige adviseur!.

Wellicht wilt u uw onderneming omzetten naar een B.V. of anderszins herstructureren of bent u van plan uw onderneming te verkopen? Slechts enkele voorbeelden van momenten waarbij het advies van Kage onmisbaar kan zijn.