Financiële overzichten en meer

Bij management informatie kan niet iedere ondernemer zich een goede voorstelling maken. Feitelijk is het ook maar net wat de definitie van informatie omvat om hier zinnig iets over te kunnen zeggen. Voor ondernemers is het echter altijd van belang om geïnformeerd te worden omtrent de gang van zaken binnen het bedrijf.

Management informatie omvat dan ook in ieder geval inzage in de financiële administratie of de beschikking over overzichten die hierop gebaseerd zijn. Een correcte en tijdige verwerking van de administratie is daarbij een must.

Naast het management kunnen ook externe partijen behoefte hebben aan informatie. Denk bijvoorbeeld aan uw bankier die financiële rapportages of tussentijdse cijfers wil ontvangen. Maar ook de openstaande posten debiteuren is een vorm van management informatie.

Ook kan het zijn dat u als bestuurder de aandeelhouders wilt (of moet) informeren middels financiële overzichten. Mede vanwege onze ruime accountancy ervaring an Kage u hiermee goed van dienst zijn.

Kage kan u van dienst zijn door diverse overzichten voor u op te stellen. U vraagt wij leveren. Afhankelijk van uw wensen en eisen ten aanzien van de rapportages zullen wij u een oplossing bieden. Informeer naar onze voorwaarden.