adviesStarten of staken

Zowel bij de aanvang van uw onderneming als bij het staken ervan komt er qua administratieve lasten het één en ander bij kijken. Voor starters heeft Kage dan ook een uitstekende starters begeleiding, zodat u weet wat er van u administratief verwacht wordt en waar u met name op moet letten.

Wanneer u uw onderneming staakt, overdraagt of anderszins stopt met ondernemen dan moet u in veel gevallen afrekenen met de Belastingdienst. Deze heeft op haar beurt diverse faciliteiten in het leven geroepen waarmee de belastingdruk beperkt of uitgesteld kan worden. Het is dan ook erg verstandig wanneer u uw onderneming wilt staken of overdragen om vroegtijdig contact op te nemen met een adviseur die u hiermee van dienst kan zijn.

BV oprichten

Sinds de invoering van de flex BV is het oprichten van een BV een stuk eenvoudiger geworden. Feitelijk kunt u zonder aandelenkapitaal direct uw onderneming inbrengen in een BV of een nieuwe lege BV oprichten via de notaris. Ook de inbrengverklaring is niet langer noodzakelijk. Toch is het verstandig dat u zich bij een dergelijke operatie goed laat adviseren en Kage is u graag van dienst.

Ook het oprichten van een stamrecht BV, inclusief de stamrecht overeenkomst en de benodigde toestemming van de Belastingdienst is een service waarbij wij u graag van dienst zijn.

Bedrijfseconomische en fiscale adviezen

Tijdens uw ondernemerschap kunt u regelmatig met zaken te maken krijgen waarbij het raadzaam is u bij te laten staan door een adviseur. U kunt hierbij denken aan het aangaan van van investeringen en financieringen, bedrijfsuitbreiding en verhuizing, maar bijvoorbeeld ook het aannemen en ontslaan van medewerkers en subsidie projecten.

Het vinden van de juiste adviseur is hierbij erg relevant. Kage zal u dan ook altijd in de juiste richting wijzen, want ook Kage kan niet alles alleen. Wanneer u bijvoorbeeld juridische hulp nodig heeft of juist subsidie advies dan zullen wij u in contact brengen met ervaren collega bedrijven uit ons netwerk.

Wanneer Kage u zelf van dienst kan zijn met haar adviezen dan zullen wij dit uiteraard graag voor u verzorgen. Op het gebied van ondernemen, administratie, accountancy en belastingen zullen wij over het algemeen voldoende kennis van zaken in huis hebben om u volledig van dienst te zijn. Neem voor meer informatie contact op met Kage.