Ook uw loonadministratie kan voordeliger!

Het verzorgen van uw loon- en salarisadministratie is een specialistische dienst die Kage graag voor u verzorgd. Wij maken gebruik van een extern bureau waarmee wij zeer concurrerende prijsafspraken hebben gemaakt. Ook u kunt van dit voordeel gebruik maken door uw loonadministratie via Kage te laten verzorgen.

€ 10,- per loonstrookloon-en-salarisadministratie

Onze service ten aanzien van de lonen is uitgebreid, maar ook zeer eenduidig. Er is sprake van een all-in tarief per loonstrook van € 10,-. Dit tarief is inclusief alle benodigde stukken, zoals loonstroken, jaaropgaven, aangifte loonbelasting en loonjournaalpost, maar ook aanmeldingen en afmeldingen inclusief pensioenen en bedrijfsverenigingen zitten hierbij in.

Geen extra kosten

U zult geen extra rekening ontvangen voor het inrichten van de administratie wanneer u een nieuwe medewerker aanneemt, noch zullen jaarlijkse kosten extra worden doorbelast. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat de kosten zijn.

Geen verrassingen

Mochten toch, op uw verzoek, extra werkzaamheden ten aanzien van de loonadministratie verricht worden dan zult u altijd vooraf worden ingelicht omtrent de hiermee gepaard gaande kosten. Geen verrassingen achteraf, wel zo prettig voor u en voor ons!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Reeds overtuigd van het voordeel dat Kage u biedt? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!