Interim control

Interim control staat voor de tijdelijke vervanging van uw controller of financieel leidinggevende. Of dit vanwege ziekte, vakantie of ontslag is doet niet ter zake. Kage kan u direct uit de brand helpen, zodat u de grip op het financiële aspect van uw onderneming niet verliest.

Wanneer u onvoldoende grip heeft op uw administratie dan kan dat vervelende gevolgen hebben. Een tijdige en correcte verwerking van de administratie en hieruit voortvloeiende management informatie is dan ook erg belangrijk voor u als ondernemer.

Kage biedt interim control aan voor organisaties die geconfronteerd worden met gebrek aan ‘control’. Dit kan, bijvoorbeeld door tijdelijke afwezigheid van uw controller, van tijdelijke aard zijn, maar vervelender wordt het als een meer permanent gebrek aan een goede beheersing ontbreekt.

Deze situatie kan doorbroken worden en Kage kan u hierbij van dienst zijn. In overleg met u zal na een beoordeling van uw situatie een duidelijk advies geformuleerd worden zodat u weer volledig de controle over uw organisatie terug krijgt. Informeer naar onze voorwaarden.