Uw financiële administratie uitbesteden

Uw financiële administratie uitbesteden

Wat kan Kage Consult! Voor u betekenen ten aanzien van het uitbesteden van uw financiële administratie?

Het antwoord is veel, maar niet alles. Wij vinden dat u als ondernemer ook uw eigen verantwoordelijkheid heeft en moet nemen ten aanzien van de administratie, maar graag nemen wij een groot deel van de werkzaamheden en daarmee de zorgen voor u uit handen.

Afhankelijk van de omvang van uw organisatie kan uw financiële administratie door ons verzorgd worden via onze eigen software op ons kantoor in Oldenzaal of via uw (online) software, desgewenst bij u op locatie. Dit betreft in hoofdzaken het verwerken van de financiële bescheiden, waaronder bankafschriften, inkoopfacturen en verkoopfacturen, maar ook het verzorgen van de BTW aangifte.

U als ondernemer blijft verantwoordelijk voor de in- en verkopen, het betalingsverkeer, waaronder ook het innen van uw vorderingen en een adequate en volledige aanlevering van de benodigde stukken. Naast het verwerken van de stukken staan wij u ook graag bij met ad hoc vragen, uitdagingen en situaties ten aanzien van de bedrijfsvoering of administratie.

Op basis van een goede afstemming van de te verrichten werkzaamheden kan Kage u een vaste prijs aanbieden voor het verwerken van uw financiële administratie. Mocht de jaarafsluiting ook uitgevoerd moeten worden dan kunnen wij dit uiteraard ook aansluitend prima en voordelig voor u verzorgen. Via deze website kunt u direct een offerte aanvragen, wacht niet langer!

Grote ondernemingen kunnen ook besparen

Grote ondernemingen kunnen ook besparen

Jaarlijks komt het team van accountants uw onderneming doorlichten aan de hand van uw financiële administratie, bestanden en bescheiden. Zij verwachten dat u een deugdelijk balansdossier met specificaties aanlevert, voorzien van de nodige (digitale) kopieën en aansluitingen. Naast de CFO zijn diverse afdelingen en functionarissen uren of dagen bezig de voorbereidingen te treffen voor een correcte oplevering ten behoeve van uw eindejaarscontrole.

Deze enorme belasting op uw organisatie en het effect op de dagelijkse werkzaamheden van uw medewerkers kan een reden zijn deze werkzaamheden uit te besteden. Kage Consult! biedt u deze mogelijkheid en kan uw dossiers op orde brengen. Ook kunnen eventueel kleinere vennootschappen en belangen middels het samenstellen van jaarrekeningen reeds tijdig op voorhand worden afgerond. Rechtstreekse communicatie met uw accountant is mogelijk, zodat adequaat en efficiënt gewerkt kan worden. Een kostenbesparing op de accountantskosten (of in ieder geval het voorkomen van ‘extra werk’ of verdere stijging) is niet ondenkbaar.

Naast het verzorgen van dossiers kunnen wij u ook met waarderingsvraagstukken behulpzaam zijn. Zowel de bedrijfseconomische impact als fiscale consequenties zijn in voorkomend geval niet altijd eenvoudig te overzien, zodat een sparringpartner op dit terrein een welkome aanvulling voor u als CFO of CEO kan zijn.

Bijkomend voordeel van onze werkwijze is dat deze tevens gericht is op foutcontrole, waarbij duidelijk lagere marges (materialiteit) worden gehanteerd dan door uw accountant. Dit kan resulteren in correcties (zowel in uw voordeel als nadeel), maar ook tot betere verwerking in de toekomst door uw medewerkers, die van de ‘fouten’ op de hoogte gebracht zullen worden.

Concluderend kan gesteld worden dat op diverse terreinen besparingen en verbeteringen mogelijk zijn, ook voor de middelgrote en grote ondernemingen. Neem dan ook tijdig contact op met Kage en profiteer van onze expertise.

To blockchain, or not to blockhain

That’s the question… Nee, eigenlijk niet. Blockchain is nu al niet meer weg te denken uit de hedendaagse maatschappij en economie. Voor u als ondernemer bieden blockchain technologie en crypto valuta diverse mogelijkheden om uw service en effectiviteit te verbeteren. Daarnaast ontstaan diverse nieuwe producten, markten, services en ondernemingen waar diverse reeds bestaande bedrijfstakken van kunnen profiteren. Zoals altijd is (technische) ontwikkeling een gezonde zaak.

Overheden, bankiers, monopolisten en andere conglomeraten zijn sceptisch om diverse redenen. Bescherming van de burgers, maar ook de bescherming van hun eigen (ouderwetse) bedrijfsfilosofieën en verdienmodellen spelen een rol. Kage pakt het anders aan en juicht de ontwikkeling toe.

Wij houden de ontwikkelingen ten aanzien van blockchain scherp in de gaten. Naast financiële transacties in Bitcoin, Ethereum en diverse andere crypto valuta brengt deze nieuwe technologie onder meer door toepassing van smart contracts een scala aan mogelijke ontwikkelingen met zich mee die hun weerslag op de (financiële) administratie en verslaggeving zullen hebben.

Met ingang van juli 2018 kunnen alle klanten van Kage in diverse crypto valuta (Bitcoin, Ethereum en Neo) hun rekeningen voldoen. Daarnaast worden ook de tarieven van Kage voortaan in deze valuta aangeboden, zodat onze klanten hierin een keus hebben.  De tarieven in crypto valuta kunnen (maximaal) eenmaal per kwartaal worden aangepast vanwege de hoge volatiliteit in de koersen. De tarieven in Euro kunnen, zoals voorheen, jaarlijks worden aangepast.

Ondernemers in blockchain gerelateerde projecten zijn ook meer dan welkom bij Kage. Er bestaat veel onduidelijkheid omtrent de verwerking van crypto gerelateerde transacties, terwijl in hoofdlijnen geldt dat dit reguliere transacties in vreemde valuta zijn. De administratieve verwerking hoeft dan ook geen belemmering te zijn om actief uw inbreng in de blockchain te doen.

Ook qua belastingen zijn wij duidelijk, zoals u dat gewend bent. Het zal geen verrassing zijn dat over privé vermogen en over zakelijke resultaten in crypto valuta een onvermijdelijke belastingheffing aanwezig is. Niets meer of minder dan gebruikelijk. Mocht u meer informatie wensen omtrent uw blockchain project en de mogelijke financiële en fiscale implicaties die dit met zich mee zal brengen, dan adviseren wij u graag.

U kunt niet meer om blockchain heen, maar u bent niet alleen.

 

Er zijn al genoeg tinten grijs

Er zijn al genoeg tinten grijs

Bij Kage Consult! treft u geen grijze pakken met stropdas aan. Er zijn al genoeg tinten grijs en om u goed van dienst te kunnen zijn is een stropdas geen noodzakelijk item. Verstand van zaken en jarenlange ervaring zorgen ervoor dat wij u in duidelijke taal van adviezen kunnen voorzien.

Naast de hoge kwaliteit, die bij Kage altijd voorop staat, kunt u rekenen op een snelle en adequate afhandeling van zaken tegen een zeer scherp tarief. Wilt u voortaan ook echt begrijpen wat uw jaarcijfers inhouden zonder hiervoor zelf gestudeerd te hebben? En wilt u niet langer de hoofdprijs betalen voor uw financiële administratie en belastingen?

Betaal niet langer te veel voor uw accountant, maar kies voor Kage. Zowel voor de dagelijkse financiële administratie als de jaarafsluiting zijn wij de aangewezen partner voor het MKB. Breng meer kleur in uw administratie met Kage Consult! Dit mag u in ieder geval van ons verwachten:

 • Duidelijke taal
 • Duidelijke afspraken
 • Duidelijke tarieven

Betaal niet te veel

Hoeveel kunt u besparen

Hoeveel kunt u besparen?

Ieder jaar wordt u opnieuw geconfronteerd met de kosten van uw accountant, belastingadviseur of administratiekantoor.

Wellicht vraagt u zich al af of u niet te veel betaalt, een gratis check is in ieder geval verstandig.

Kennis van (uw) zaken door jarenlange ervaring in combinatie met een zeer aantrekkelijke prijs maken Kage tot de juiste partner in administratieve dienstverlening.

Hoeveel u kunt besparen bij Kage hangt af van uw situatie, maar dit kan in vele gevallen oplopen tot honderden (en soms zelfs duizenden) Euro’s per jaar. Daarnaast is de service en de kwaliteit bij Kage van een gegarandeerd hoog niveau.

Door uw huidige kosten en de aard en omvang van uw onderneming in een vrijblijvend gesprek te beoordelen kan Kage u een prijsvergelijk aanbieden, zodat u zeker weet of u niet te veel betaalt.

ACTIE

Voor alle ondernemers die niet langer te veel willen betalen voor hun administratieve dienstverlening:

 • Vraag een gratis en vrijblijvend introductiegesprek aan.
 • Ontvang geheel vrijblijvend een prijsvergelijk of offerte.
 • Ontvang tevens € 100,- korting voor het eerste jaar.

Bent u al klant en tevreden over onze dienstverlening?
Bezorg ons een nieuwe klant en ontvang beide € 100,- korting!

Detachering administratief

Detachering administratief

Haal meer uit uw administratie voor minder!

Veel ondernemingen hebben één of meerdere administratieve krachten in dienst. Toch is door een gebrek aan kennis, ervaring of inzet de administratie niet altijd even goed verwerkt of up-to-date. Het gevolg hiervan kan zijn dat u onvoldoende inzicht heeft in uw financiële situatie of onnodig met hoge accountantskosten geconfronteerd wordt.

Kage biedt u ‘detachering administratief‘ als één van haar diensten aan. U kunt deze uitstekende administratieve service inschakelen in (onder meer) de volgende gevallen:

 • Permanente vervanging van uw part-time administrateur (tot ca. 20 uur per week)
 • Tijdelijke vervanging van administrateur, bijvoorbeeld tijdens ziekte, zwangerschapsverlof, vakantie of ander verlof
 • Tijdelijke uitbreiding van uw administratie in verband met groei of seizoensinvloeden
 • Administratieve problemen, ontbreken van inzicht in de administratie
 • Opzetten en inrichten van uw administratie

Middels onze detachering service kunnen wij u in-house diverse diensten aanbieden en zodoende vele werkzaamheden voor u uitvoeren. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

 • Verwerken van uw financiële administratie (banken, kas, facturen)
 • Maken en verwerken van verkoopfacturen
 • Debiteurenbeheer
 • Controle van facturen en bestellingen
 • Selecteren van betalingen (crediteurenbeheer)
 • Opstellen managementinformatie
 • Projectadministratie voeren
 • Bijwerken van de activastaat
 • Telefonische ondersteuning van uw administratie

En zo zijn vele werkzaamheden op te noemen die u door Kage kunt laten uitvoeren, zodat u verzekerd bent van kwaliteit.

Haal ook meer uit uw administratie. De voordelen die u met onze service in huis haalt zijn veelvuldig aanwezig. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

 • Ervaring met diverse administratieve software, tevens de beschikking over eigen software
 • Uw administratie is altijd up-to-date, bij u op kantoor
 • Geen vast contract, direct opzegbaar
 • Ruime ervaring (all round) zodat van inwerken nagenoeg geen sprake is
 • Geen werk verricht, geen kosten voor u
 • Geen loonadministratie
 • Ook beschikbaar buiten de ‘reguliere werktijden’
 • Zeer scherp tarief!

Tijdelijke ondersteuning

Ook wanneer uw full-time administratief medewerker u tijdelijk in de steek laat om welke reden dan ook kan Kage u zonder al te grote kosten uit de brand helpen met administratieve ondersteuning.

In overleg met u zal (indien gewenst of noodzakelijk) een inventarisatie van de werkzaamheden gemaakt worden en deze zullen zoveel mogelijk binnen uw organisatie worden verdeeld. Kage zal, zonder noemenswaardige inwerkperiode, tevens een groot deel van de werkzaamheden kunnen overnemen, zodat een tijdelijke oplossing een feit zal zijn.

Wanneer meer duidelijkheid bestaat over de duur van de opdracht of de terugkomst of vervanging van uw medewerker zal Kage u met de overdracht van de werkzaamheden van dienst zijn en de werkzaamheden zullen worden afgebouwd, waarna de opdracht wordt beëindigd.

Nieuwsgierig wat Kage voor u kan betekenen? Vraag het ons gerust of vraag direct een offerte aan!