Even voorstellen

Kage Consult! is eind 2009 van start gegaan. Eigenaar en uw aanspreekpunt is de heer D.S.H. Gerding BScA, oftewel Dennis. Tijdens en na zijn opleiding op het NIVRA (Nyenrode Business University) heeft hij circa 10 jaren ervaring opgedaan als assistent-accountant en later als relatiebeheerder op een accountantskantoor.

Daarna is de werkervaring verder uitgediept tijdens een functie als als financieel directeur van een middelgrote, internationale onderneming. Deze functie is circa 5 jaren met veel plezier en succes vervuld, maar het ondernemersbloed kruipt waar het niet gaan kan.

Gewapend met een gezond stuk enthousiasme en gedegen ervaring is uiteindelijk besloten onder eigen naam een klein en persoonlijk administratie- en advieskantoor te starten.

Sinds de start van de onderneming is een flinke groei doorgemaakt en sinds eind 2012 heeft Kage een nieuw kantoorpand betrokken aan de Nijverheidsstraat 5a in Oldenzaal. Vanuit deze locatie kan Kage u nog beter van dienst zijn.

Met ingang van 1 januari 2019 is mevrouw D.H.M. Kamphuis, Debby, als volwaardig partner toegetreden. VOF Kage Consult! is daarmee een feit. Debby werkte al jaren mee in de onderneming, zodat de omzetting naar een VOF de volgende logische stap is in de ontwikkeling van onze onderneming.