Vaste prijsafspraak

Kage werkt voor vele klanten met een vaste prijs. Deze vaste prijs kan per situatie verschillen, afhankelijk van de omvang van de opdracht, maar Kage streeft ernaar deze zo veel mogelijk op een uniforme en transparante wijze te hanteren.

Deze vaste prijs is gebaseerd op een inschatting van het aantal benodigde uren om de overeengekomen werkzaamheden te verrichten. Wanneer de werkzaamheden echter blijken minder omvangrijk te zijn dan op voorhand werd ingeschat, zal het mindere op basis van het geldende uurtarief in rekening worden gebracht. een te veel aan geregistreerde uren komt voor rekening van Kage. Zo betaalt u bij Kage nooit te veel!

Voorts geldt dat een vaste prijs bij Kage echt vast is. Geen extra kosten achteraf. Zo ontvangen vele klanten van Kage slechts 1 factuur per jaar wanneer zij in één keer de jaarlijkse werkzaamheden ten aanzien van administratie, jaarrekening en belastingen door Kage laten verzorgen.

Vraag vandaag nog een offerte aan een kijk of Kage u met een goed aanbod kan verrassen.

Tarieven overzicht

De tarieven van Kage zijn afhankelijk van de aard en omvang van de werkzaamheden. Bij langdurige een doorlopende opdrachten kan korting op de weergegeven tarieven van toepassing zijn. Informeer naar de mogelijkheden, ook wanneer u liever in crypto valuta met ons afrekent.

Tarieven in Euro (€):

  • Basis uurtarief                                                          € 95,- per uur
  • Administratie en omzetbelasting                              € 75,- per uur
  • Detachering administratief                               v.a.  € 45,- per uur

U kunt ook betalen in crypto valuta, informeer naar de mogelijkheden.

Alle genoemde bedragen zijn, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld, exclusief 21% omzetbelasting.